Снимка: Булфото

Тази вечер ще стане ясен поредният изгонен от VIP Brother. Номинирани са Ваня, Ирина, Йоана, Пламен и Павел, които ще имат индивидуални мисии да се харесат на зрителите.

Безспорно най-тежко ще бъде на Павел Чернев, който ще загърби всякакво възпитание и трябва да демонстрира лоши навици, придружени с неприятна миризма. Политикът ще вони на "раздразнен скункс", като за целта е снабден със специален ароматизатор. Как ще се отрази смрадта в Къщата предстои да видим.

Ваня Червенкова пък ще бъде подложена на изпитание, като ще трябва да избира между личните си нужди и тези на съквартирантите.

Ирина Флорин, която бе обвинена, че се е капсулирала, пък ще има задачата да общува с максимално голям брой от звездите в Къщата и трябва да изкопчи от всеки свой събеседник история или факт, които не са споделяни до този момент. Йоана пък ще бъде сред останалите участници със скрит микрофон и ще си съчинява истории за отношенията й с Пламен.

Номинираните ще бъдат защитавани от студиото от кмета на Каварна Цонко Цонев, участничката в миналото издание Кристина Патрашкова и Мис България 2009 Антония Петрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase